Tietosuojaseloste


1. Rekisterinpitäjä

 

Yritys: Pro-Kaks kotityöpalvelut

Y-tunnus: 2079562-1

Osoite: Pentintie 20 94500 Lautiosaari

Puhelin: 0440 861120

 

2. Rekisteriasioista vastaava henkilö:

 

Nimi: Annukka Kääriäinen

Sähköpostiosoite: annukka.kaariainen@prokaks.fi

 

3. Kenen tietoja kerätään?

 

  • Asiakkaat
  • Potentiaaliset asiakkaat
  • Verkkosivuston käyttäjät (analytiikka, evästeet, lomakkeet)

 

4. Henkilötietojen käyttötarkoitus

 

Keräämme asiakastietoja asiakassuhteen ylläpitoa, markkinointia, verkkosivustosta tulevat yhteydenottoja, markkinoinnin kohdentamista, ajanvarausjärjestelmää ja asiakastapahtumailmoittautumisia varten.

 

5. Mitä tietoja kerätään?

 

Keräämme nimen, osoitteen, sähköpostiosoitteet ja ip-osoitteet niin yksityis- kuin yritysasiakkailtamme. Ip-osoitteet kerätään analyyttiikan ja evästeiden vuoksi.

 

6. Henkilötietojen säilytysaika

 

Henkilötietoja säilytetään asiakassuhteen ylläpitämisen ajan. Asiakkuuden päätyttyä poistamme henkilötiedot tai sovittaessa säilytämme tietoa pitempään. Laskutustietoja säilytämme kirjanpitolain vaatiman ajan.

Sähköpostitse kerätyt asiakastiedot poistamme puoli vuosittain.

 

7. Säännönmukaiset tietolähteet

 

Henkilö luovuttaa itse henkilötietonsa, joko verkkovierailun tai muun henkilökohtaisen tai digitaalisen kanssakäymisen yhteydessä.

 

8. Oikeutesi

 

Sinulla on seuraavat oikeudet. Pyynnöt ohjataan osoitteeseen: annukka.kaariainen@prokaks.fi

 

  • Tarkastusoikeus ja oikeus vaatia tiedon korjaamista

Sinulla on oikeus tarkastaa hallussamme olevat henkilötietosi. Mikäli havaitset tiedoissa puutteita voit pyytää meitä täydentämään ne ottamalla yhteyttä ylläolevaan osoitteeseen.

 

  • Vastustamisoikeus

Sinulla on oikeus koska tahansa vastustaa henkilötietojen käsittelyä, jos koet meidän käyttäneen niitä väärin.

 

  • Poisto-oikeus

Sinulla on oikeus pyytää poistamaan sinusta kerätty henkilötieto tai voit pyytää poistamaan ne henkilötiedot, jotka koet tarpeettomiksi asiakassuhteen hoitamista varten.

 

  • Suoramarkkinointikielto

Sinulla on oikeus kieltää käyttämästä henkilötietojasi suoramarkkinointiin, etämyyntiin, markkina- ja mielipidetutkimuksiin, profilointiin, henkilömatrikkeliin tai sukututkimukseen.

 

  • Valitusoikeus

Sinulla on oikeus tehdä valitus tietosuojavaltuutetulle, jos koet toimintamme olevan ristiriidassa tietosuojalainsäädännön kanssa.

 

9. Tietojen luovutukset

 

Veteraaniseteliasiakkuudet laskutetaan PSOP järjestelmän kautta. Saamme laskutettavien tiedot myös samasta järjestelmästä. Järjestelmään on tasaisesti vaihtuvat salasanat.

 

10. Tietojen siirto EU:n ulkopuolelle

 

Emme siirrä henkilötietoja EU:n ulkopuolelle. Varmuuskopioinnin yhteydessä joitakin tietoja voidaan siirtää EU/ETA -alueen ulkopuolelle, tällä varmistetaan tietojen säilyvyys vikatilanteessa, jossa pääpalvelimet menevät epäkuntoon.

Olemme varmistaneet palveluntarjoajien kuuluvuuden EU:n ja Yhdysvaltojen väliseen Privacy Shield -ohjelmaan, jonka tehtävänä on turvata eurooppalaisten henkilötietojen tietoturva Yhdysvalloissa.

 

11. Rekisterin suojauksen periaatteet

 

Säilytämme ainestot sähköisesti. Käyttämämme tiedostot ja reksiteriohjelmat, sekä sähköpostiohjelmamme ovat suojattu salasanoin. Kaikki käyttämämme tietokoneet ja matkapuhelimet ovat myös suojattu salasanoin.

Veteraaniseteliasiakkuudet laskutetaan PSOP järjestelmän kautta. Muita tietoja emme luovuta kolmansille osapuolille.

Säilytämme kaikki halussamme olevat henkilötiedot arvokkaasti. Emme kerää mitään ylimääräisiä tietoja, jota emme tarvitse asiakassuhteen hoitamisen lisäksi.

 

12. Evästeet

 

Tämä sivusto käyttää evästeitä. Eväste (cookie) on pieni tekstitiedosto, jonka selainta tallentaa käyttäjän laitteelle. Evästeiden avulla tunnistamme seuraavia asioita ja pystymme niiden avulla seuraamaan sivuston analytiikkaa, joka auttaa meitä parantamaan toimintaamme:

  • IP-osoite
  • kellonaika
  • vieraillut sivut
  • selaintyyppi
  • mistä verkko-osoitteesta käyttäjä on tullut verkkosivuille