Ruokapalvelu, juhlapalvelut


Ruokapalvelut toteutetaan asiakkaan omassa keittiössä. Kerralla valmistetaan suurempi määrä ruokaa ja osa siitä pakastetaan annospakkauksina. Juhalapalvelut voidaan toteuttaa joko asiakkaan kotona tai muualla sopivassa tilassa.

Kotiruokapalvelussa alussa kartoitamme asiakkaan ruokatottumukset. Voimme käyttää tarvittaessa myös ravintoterapeutin palveluja.

Ateriaan voi kuulua pää- ja jälkiruoan lisäksi esimerkiksi salaatti tai mehu.  Ruokalista rakennetaan asiakkaan toiveen ja  sesonkien mukaan. Lisäksi ruokalistalla huomioidaan erilaiset juhlapyhät. (Tässä linkki valmiseen vaihtuvaan ruokalistaan.)

Voimme valmistaa aterioita yleisimpien erikoisruokavalioden mukaan, esimerkiksi gluteeniton, maidoton, laktoositon, kalaton ja kasvis.

 

  • Arkiaterioiden ja leivonnaisten valmistus; palveluun voidaan myös sisällyttää kauppakassipalvelu. Palvelu voi sisältyä siivouskäyntien yhteyteen.
  • Juhlien järjestäminen asiakkaan kodissa; juhlatarjottavat,  liinat, astiastot ja tarjoiluosat. Ennen ja jälkeen juhlien siivouspalvelu. Myös juhlapaikan eteismattojen vuokraus onnistuu kauttamme.